Platsbyggda garderober?
Vi löser det!

Noggranhet    Erfarenhet    KValité

Kontakta oss

Drömmer du om att skapa bättre ordning i hallen?

Vill du ha en bättre översikt över alla dina kläder?Har du alltid velat haft en walk-in-closet? Vi har lång vana av att skapa originella, personliga lösningar för våra kunder och en stor del av detta handlar om att platsbyggda garderober.

 

Oavsett om du bor stort eller litet och oavsett hur mycket kläder du har så kan vi hjälpa dig. En platsbyggd garderob skapas helt efter dina behov och med din smak, stil och dina önskemål som mall. Vi arbetar nära dig och diskuterar gärna fram den bästa lösningen för just dig och din bostad.

 

Vi på RP Bygg & Design är utbildade snickare som har lång vana av att hantera finare snickerier. Vår styrka är att vi alltid lyssnar in på kundens behov och att vi alltid ser möjligheter. Vi kan arbeta med alla typer av material och vi ser lösningar där andra ser problem. Behöver du en platsbyggd garderob så planerar vi den tillsammans med dig. Vi arbetar nära våra kunder och skapar en kommunikation oss emellan.

Välkommen

Vi sätter alltid kundens bästa i fokus och kvalitetssäkrar alla arbeten.Våra snickare har de behörigheter och certifikat som krävs och vi är även ansvarsförsäkrade om olyckan skulle vara framme.

Låter detta intressant?

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss

Du når oss enklast genom att fylla i kontaktformuläret här på sidan, men du kan givetvis även maila eller ringa. Vi garanterar snabb återkoppling.

Ring oss