Dags för en köksrenovering eller lägenhetsrenovering?

Renovering    Måleri    Snickeri

Kontakta oss

Anlita en erfaren Snickare i Stockholm

Genom flera års erfarenhet av att arbeta i renoveringsprojekt där krav på kvalitet och slutrestultat varit höga har vi på RP Bygg & Design lärt oss vad som krävs för att skapa hem av hög standard. 

En renovering av kök eller lägenhet har många fördelar. Det handlar om att skräddarsy en lösning just efter dina behov med dem rätta materialen, färgerna och funktionalitet.
Alla renoveringar ger ett mervärde i form av att värdet på bostaden ökar - markant. 

Genom att anlita oss för din renovering så får du en trygg, erfaren och kunnig partner och givetvis kan du använda Rot-avdraget när du anlitar oss. 

Noggrannhet och känsla för detaljer

Om du anlitar oss får du service i toppklass som präglas av stor noggrannhet och känsla för detaljer. För oss är det kundens önskemål som står i fokus och det är viktigt att du som kund inte behöver oroa dig för alla steg på vägen i bygg- eller renoveringsprojektet. Din trygghet och nöjdhet är vårt mål. 

Om du mot förmodan inte skulle vara helt nöjd med vårt utförda arbete åtgärdar vi självklart det problem som uppstått. Att vända sig till oss på RP Bygg & Design ska vara förknippat med trygghet.

Glöm inte heller bort ROT-avdraget som du kan utnyttja när du anlitar oss. 
I kombination med våra konkurrenskraftiga priser gör ROT-avdraget det mycket prisvärt att ta hjälp av professionella hantverkare i ditt renoverings- eller byggprojekt. 

Renovering och installation av nya dörrar & fönster

RP Bygg & Design strävar alltid efter att skräddarsy varje fönsterbyte/dörrbyte efter vad beställaren efterfrågar och levererar alltid hög kvalité oavsett storlek på projektet. RP Design AB har en god kontakt med sveriges ledande fönstertillverkare, allt utgår efter beställarens önskemål och förutsättning.

För kostnadsfri offert kontakta gärna!

Måleri och bygg

Vi kan även erbjuda måleritjänster. Målning är ett bra sätt att ändra helhetsintrycket och vi levererar alltid förstklassiga resultat oavsett som det rör sig om enklare målning av snickerier eller målning av väggar, fönster och lister. Självklart också med nöjd kund-garanti.

Välkommen

Vi sätter alltid kundens bästa i fokus och kvalitetssäkrar alla arbeten.Våra snickare har de behörigheter och certifikat som krävs och vi är även ansvarsförsäkrade om olyckan skulle vara framme.

Kontakta oss

RP Bygg & Design ser fram emot att få hjälpa dig med din renovering. För kostnadsfri offert når du oss enklast genom att fylla i formuläret här på sidan.

Kontakta oss

men du kan också givetvis även ringa oss.

Ring oss