Microcement

Ombyggnationer    renoveringar    nybyggnationer

Kontakta oss

Låt fantasin flöda med Microcement

Microcement är ett fantastiskt material som kan läggas på många olika ytor, såväl i privata hem som i offentliga miljöer. Microcement är populärt att använda vid ombyggnationer och renoveringar, men även i nybyggnationer. Den totala tjockleken på microcement är endast 2-3 mm och den är mycket tålig. Ovanpå microcement appliceras en sealer som gör ytan lätt att städa.

Låt fantasin flöda – microcement kan läggas i princip överallt!

Microcement är 100% vattentät

Microcement är vattentät och dessutom är sealern som stryks på även den 100% vattentät. Det innebär att du med det ordinarie tätskiktet har mycket bra skydd mot vatten penetrering. Microcement är ett bransch godkänt material för våtrum. Microcement läggs på ungefär samma sätt som ett väggspackel, vilket innebär att du får helt fogfria övergångar mellan vägg och golv – det är med andra ord riktigt bra i badrum / kök.

Microcement kök

Köksstommarna som byggdes för 30 år sedan har inte ändrat sig från dagens. Du kan med andra ord behålla stommen. Redan där har du sparat 50% av hela köksrenoveringen. Det billigare alternativet är då att byta ut köksluckor och bänkskiva. En sådan renovering kostar kanske 30 000 kronor. Men det finns ett billigare alternativ (och snyggare / miljövänligare). Och det är att klä in existerande köksluckor och bänkskivor i Microcement. Då behåller du med andra ord existerande köksstommar, bänkskivor och köksluckor. Trots detta får köket ett helt nytt utseende.

Vi har utbildning, erfarenhet samt certifikat inom microcement.

Välkommen

Vi sätter alltid kundens bästa i fokus och kvalitetssäkrar alla arbeten.Våra snickare har de behörigheter och certifikat som krävs och vi är även ansvarsförsäkrade om olyckan skulle vara framme.

Låter detta intressant?

Kontakta oss redan idag

Kontakta oss

Du når oss enklast genom att fylla i kontaktformuläret här på sidan, men du kan givetvis även maila eller ringa. Vi garanterar snabb återkoppling.

Ring oss